OVER ons

Bij BEPART hebben we een passie voor het ontdekken van nieuw werk en nieuw talent die kritisch is op de hedendaagse norm of actualiteit. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om als beginnende kunstenaar je weg te vinden in de kunstwereld. In de hedendaagse maatschappij wordt kunst veelal gezien als investering en beginnende kunstenaars worden vaak niet serieus genomen, wij denken dat met dit platform het gat tussen koper en kunstenaar kleiner word. 

Daarom willen we je graag helpen om je werk te promoten en te verkopen. Dit doen we door een platform aan te bieden waar kunstenaars vanuit meerdere disciplines, van schilderkunst tot digital art, werk kunnen tonen en daarnaast als community te dienen voor geïnteresseerde en de kunstenaars zelf.

Lokale Kunstenaars. Kom bij een!

Voor de Creatieveling

Ben jij kunstenaar en zou je graag je werk willen delen met de wereld en andere creatievelingen, dan is BEP-art iets voor jou!

Van de Creatieveling

BEP-art is opgericht door Hesse en Boy die zelf ook in de kunst wereld rond bewegen en zij weten daarom wat jullie als beginnend kunstenaar graag zien en waarmee geholpen willen worden.

Samen Groter

Inspireer elkaar, zie wat voor verschillende kunststromen er hier te vinden zijn. En verrijk niet alleen elkaar maar ook elkaars volgers!

Hesse de Jonge

Boy Meester